newsflash 9

Newsflash 9: de laatste trends van dit moment

Wekelijks krijg ik, zoals vrijwel elke blogger, persberichten over de laatste trends op gebied van kinderkleding, speelgoed en beauty. Ook ontvang ik berichten over nieuwe televisieseries of boeken die eraan komen. Ik wilde hier iets mee doen, maar jullie ook niet overspoelen met een enorme hoeveelheid persberichten op mijn website. Daarom bedacht ik de Newsflash: een opsomming van de leukste nieuwe producten en uitjes.

Deze week Newsflash 9: een rubriek waarin de leukste nieuwe producten worden uitgelicht. Je kan via de inhoudsopgave makkelijk scrollen naar de categorie die jou het meest interesseert. Wil je als bedrijf worden uitgelicht in de Newsflash? Neem dan contact op: merel@lotuswritings.nl

Newsflash 9: de laatste trends

Kinderkleding

  • Heb je een tweeling? Dan kan je bij Sweetest Design terecht voor fantastische twinning setjes. Zoals deze rompers. Ook kan je hier terecht voor shirts met grappige opdruk, zoals ‘My mom needs caffeine’

Opvallen in het zwembad? Superrebel komt deze zomer met wel heel toffe badpakken, bikini’s en zwembroeken in sprekende kleuren. Deze collectie is verkrijgbaar van maat 104 t/m 172, voor jongens en meisjes. Ook handig: het zwarte unisex UV T-shirt.

Erop uit

  • De eerste editie van het Telekids Familie Feest is een groot succes geworden. In het Pinksterweekend konden ruim 25.000 bezoekers genieten van onder meer optredens, theater en de kinderboerderij.
  • Morgen op 12 juni opent Hofhouse in Den Haag officieel zijn deuren: acht horecaconcepten onder één dak, waaronder SLA, Burgerz en de Italiaan Da Portare VIA, Mad. Ijs haal je bij Lekkernijs en oesters bij Zilt en Zalig.

    Deze diashow vereist JavaScript.

  • Nijntje wordt dit jaar 62 op 21 juni en heeft inmiddels ook een eigen winkel in Amsterdam: de Winkel van Nijntje met de nieuwste producten, leuke aanbiedingen en exclusieve artikelen die nergens anders te koop zijn. Ook online te vinden op dewinkelvannijntje.nl!
  • Parc La Clusure is al vijfentwintig jaar een begrip in de Belgische Ardennen. Om hun jubileum te vieren, brengt het park zijn eigen Monopolyspel op de markt. Hierop staan afbeeldingen van het park en de stations worden afgebeeld als de Grotten van Han, Euro Space Center, Kasteel Lavaux-Sainte-Anne en Parc Chlorophylle.
  • In Koninklijke Burgers Zoo kan je vanaf zaterdag 8 juli tot en met zondag 27 augustus kijken naar de Mangrove Musical, met in de hoofdrol Zoë en Silos uit de succesvolle televisieserie. Tijdens hun kleurrijke, muzikale reis maken de twee kennis met een Caribische zeekoe, morphovlinder en wenkkrab. De musical is meerdere keren per dag te zien in het Auditorium van het Safari Meeting Centre.

Author: Merel

Ik ben Merel. Samen met Ro zorg ik voor onze drie meisjes (11, 3 en 2 jaar): kleine eigengereide dametjes, die ons veel leren. Ik blog bijna dagelijks over ons leven, het ouderschap en de liefde. En omdat we hier in optima forma van een temperamentvol gezin genieten, ligt de inspiratie regelmatig letterlijk voor mijn voeten – al dan niet dramatisch schreeuwend omdat we de eierkoek verkeerd sneden. Dat maakt het bij ons thuis in elk geval nooit saai. Al zal onze bijna-puberende oudste daar wel een andere mening over hebben…

One Reply to “Newsflash 9: de laatste trends van dit moment”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge