newsflash 8

Newsflash 8: de laatste trends van dit moment

Wekelijks krijg ik, zoals vrijwel elke blogger, persberichten over de laatste trends op gebied van kinderkleding, speelgoed en beauty. Ook ontvang ik berichten over nieuwe televisieseries of boeken die eraan komen. Ik wilde hier iets mee doen, maar jullie ook niet overspoelen met een enorme hoeveelheid persberichten op mijn website. Daarom bedacht ik de Newsflash: een opsomming van de leukste nieuwe producten en uitjes.

Deze week Newsflash 8: een rubriek waarin de leukste nieuwe producten worden uitgelicht. Je kan via de inhoudsopgave makkelijk scrollen naar de categorie die jou het meest interesseert. Wil je als bedrijf worden uitgelicht in de Newsflash? Neem dan contact op: merel@lotuswritings.nl

Newsflash 8: De laatste trends

Kinderkleding

  • Vrolijke en frisse kinderkleding vind je bij Bampidano. De nieuwe collectie is vooral mint en verkrijgbaar van maat 50/56 tot en met 152.

Verzorgingsproducten

  • Zin in een lekker ontspannende ochtend met een maskertje? Probeer dan eens de biologische kleimaskers van Lovea. Nieuw zijn de varianten met groene en roze klei en twee 100% natuurlijke huidolie op basis van avocado en zoete amandel. Prijzen: € 5,99 voor de maskers en amandelolie, € 8,99 voor de avocado olie.

newsflash 7

Spelletje

  • Wij speelden eerder het spel Kikker speelt verstoppertje. Wist je dat je ook de variant van dit spel met Nijntje kan kopen? Ook leuk is de Nijntje Stoelendans, speciaal geschikt voor kinderen van 1-4 jaar.
  • Het Poepspel! Niet echt een uitnodigende naam, maar wel erg grappig om te spelen. Probeer als eerst al je kaarten af te leggen en win het spel! Ben je de verliezer? Dan speel je de volgende ronde met een drol op je hoofd. Geschikt vanaf 6 jaar.

Vaderdag

  • Op zoek naar een origineel cadeau voor Vaderdag? Bij Printcandy vind je de tofste posters voor papa. Behalve een brede collectie kan je hier ook je poster laten personaliseren met naam en eventueel extra tekst!

Erop uit

  • ‘Heb of ben jij een draak van een moeder?’ – zo begint het persbericht van Avonturenpark Hellendoorn, waarin moeders worden opgeroepen mee te doen aan een ludieke winactie. Je kan een dagje winnen naar het pretpark voor het hele gezin, waarbij de draak van een moeder het eerst mag opnemen tegen Hellendra (de nieuwste attractie) en dan het park mag verkennen. Doe je mee? Ga dan snel naar de Facebookpagina van Hellendoorn!

Author: Merel

Ik ben Merel. Samen met Ro zorg ik voor onze drie meisjes (11, 3 en 2 jaar): kleine eigengereide dametjes, die ons veel leren. Ik blog bijna dagelijks over ons leven, het ouderschap en de liefde. En omdat we hier in optima forma van een temperamentvol gezin genieten, ligt de inspiratie regelmatig letterlijk voor mijn voeten – al dan niet dramatisch schreeuwend omdat we de eierkoek verkeerd sneden. Dat maakt het bij ons thuis in elk geval nooit saai. Al zal onze bijna-puberende oudste daar wel een andere mening over hebben…

One Reply to “Newsflash 8: de laatste trends van dit moment”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge