Newsflash 6: de laatste trends van dit moment

Wekelijks krijg ik, zoals vrijwel elke blogger, persberichten over de laatste trends op gebied van kinderkleding, speelgoed en beauty. Ook ontvang ik berichten over nieuwe televisieseries of boeken die eraan komen. Ik wilde hier iets mee doen, maar jullie ook niet overspoelen met een enorme hoeveelheid persberichten op mijn website. Daarom bedacht ik de Newsflash: een opsomming van de leukste nieuwe producten en uitjes.

Deze week Newsflash 6: een rubriek waarin de leukste nieuwe producten worden uitgelicht. Je kan via de inhoudsopgave makkelijk scrollen naar de categorie die jou het meest interesseert. Wil je als bedrijf worden uitgelicht in de Newsflash? Neem dan contact op: merel@lotuswritings.nl

De laatste trends

Kinderkleding

 • Speciaal voor meisjes van 4 tot 16 met een hele eigen stijl is er het opvallende merk Lava Lava. Girls die het hele jaar het gevoel willen hebben op vakantie te zijn.

Interieur

 • Styliste Vanessa Lakerveld zoekt voor Hippekidskamers altijd naar newsflash 6de mooiste merken en originele accessoires voor – zoals de naam al zegt – kinderkamers. Dankzij die accessoires uit duurzame collecties tover je de kinderkamer binnen no time om tot een fantastisch uitziende ruimte waar je kindje graag zal spelen.
 • Dutch Design Brand komt met tegeltjes die je kan personaliseren met een newsflash 6eigen tekst. Deze worden gemaakt van. Met deze tegels kies je dus niet alleen voor een originele toevoeging op je interieur. Maar ook voor een duurzaam, milieuvriendelijk accessoire.

Erop uit

 • Al twintig jaar is het Varend Corso een begrip in het Westland. Dit jaar wordt het jubileum gevierd op 4, 5 en 6 augustus en trekt de stoet van historische schuiten over een route van tachtig kilometer in en rondom het Westland. De versieringen (bloemen, planten, groente en fruit) zijn alle afkomstig uit de kassen waar dit stukje Nederland zo bekend om staat.
 • Kan je geen genoeg krijgen van de karakteristieke muziek van Toverland? Vanaf nu kan je deze op verschillende muziekplatformen beluisteren en downloaden.
 • In Attractiepark Hellendoorn kan je dit seizoen genieten van de spannende attractie Het Drakennest. Maar er is meer:
  • Van 8 juli t/m 3 september kan je de High Dive Stuntshow bewonderen
  • Van half juni t/m september geniet je van Aquaventura Slidepark voor € 3,00
  • Op vrijdagavond 21 juli vier je het begin van de zomer tijdens de Summer Splash (vanaf 12 jaar) met DJ’s, jacuzzi’s en waterglijbanen
  • In oktober staat het park in het teken van Halloween. Op 7 en 8 oktober en 14 t/m 29 oktober kan je griezelen met hele gezin.
  • Vrijdag 13 oktober verandert het Avonturenpark tijdens Screams in een horrorpark (toegang vanaf 12 jaar) van 20.00-00.00 uur. Dit wordt afgesloten met een vuurwerkshow.

Entertainment

 • Cartoon Network kondigt een show aan van Unikitty (het geliefde personage uit The LEGO Movie). Samen met haar vrienden beleeft ze spannende avonturen en feestjes.
 • Vanaf maandag 22 mei kan je bij Nickelodeon kijken naar Snap Het: de nieuwe spelshow waarin Nederlanders en Belgen het tegen elkaar opnemen in een heuse fotobattle. In elke ronde moeten de kandidaten raden wie achter de vervormde of vervaagde foto schuilt. Ook thuis kun je meespelen. Om te kunnen meedoen, deel je je snap via Instagram door @nickelodeonnederland of @nickelodeonvlaanderen te taggen. En vergeet niet om #snaphet te gebruiken!

Verzorgingsproducten

 • Het mediterraanse merk Oliv’ Bio heeft nu ook een lijn met heerlijke verzorgingsproducten op basis van olijfolie en andere natuurlijke mooimakers.
 • Grahams Skincare (onder andere bekend van de verschillende crèmes tegen eczeem) komt onze haar en hoofdhuid verblijden met een shampoo en conditioner die een heel milde formule hebben. Daarmee zijn ze ook zeer geschikt zijn voor mensen met eczeem of psoriasis.
 • Treacle Moon komt met twee fijne nieuwe douchefoams op de markt: my coconut Island en watermelon splash. Alleen de verpakking is al een feestje, toch? En het merk kennende zal ik minstens zo blij worden van de inhoud! Ik mag binnenkort beide douchefoams proberen, dus ik hou jullie op de hoogte.
  newsflash 6
 • Samen met kersverse moeder Kelly Weekers brengt In the puddingclub een Limited Edition ‘Mom-to-be’ box op de markt vol must-haves voor mama’s. Je krijgt voor € 42,95 producten met een waarde van € 80,00 én kortingsvouchers t.w.v. € 100,00! In de box zitten onder meer een hele fijne bodylotion van Naïf, de Hevea en Pukka Night time tea voor een goede nachtrust.

Author: Merel

Ik ben Merel. Samen met Ro zorg ik voor onze drie meisjes (11, 3 en 2 jaar): kleine eigengereide dametjes, die ons veel leren. Ik blog bijna dagelijks over ons leven, het ouderschap en de liefde. En omdat we hier in optima forma van een temperamentvol gezin genieten, ligt de inspiratie regelmatig letterlijk voor mijn voeten – al dan niet dramatisch schreeuwend omdat we de eierkoek verkeerd sneden. Dat maakt het bij ons thuis in elk geval nooit saai. Al zal onze bijna-puberende oudste daar wel een andere mening over hebben…

One Reply to “Newsflash 6: de laatste trends van dit moment”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge