Newsflash 4: de laatste trends van dit moment

Newsflash 4

Wekelijks krijg ik, zoals vrijwel elke blogger, persberichten over de laatste trends op gebied van kinderkleding, speelgoed en beauty. Ook ontvang ik berichten over nieuwe televisieseries of boeken die eraan komen. Ik wilde hier iets mee doen, maar jullie ook niet overspoelen met een enorme hoeveelheid persberichten op mijn website. Deze week Newsflash 4: een rubriek waarin de leukste nieuwe producten worden uitgelicht. Je kan via de inhoudsopgave makkelijk scrollen naar de categorie die jou het meest interesseert.

De laatste trends

Kinderkleding

  • Heb je een zoon die het liefst lekker buiten is en houdt van ravotten? Kijk dan eens bij Bellaire! Deze zomer komt het merk met softshell jassen op de mark die geschikt zijn voor weer en wind. Deze stoere jacks zijn verkrijgbaar in basiskleuren zwart en grijs met gekleurde accenten (of andersom, zoals de jas rechts).

Verzorgingsproducten

  • De producten van Dermo Care zijn voorzien van kinderhelden. Nu is er de Nijntje Pluis antiklitspray waarmee je knopen en klitten gemakkelijk ontwart. Adviesprijs: € 2,69, te koop bij drogisterijen als Kruidvat.
  • Je hebt hem misschien al hier en daar voorbij zien komen: Dr Leenarts heeft sinds kort ook een eigen zonnebrandcrème met SPF 30. Morgen vertel ik hoe deze crème in de praktijk is en waarom hij SPF 30 heeft in plaats van 50. Bovendien kan je op Lotus Writings een pakket winnen met daarin zowel de grote verpakking als een handige kleinere tube van 30 ml. voor in je handtas. Meedoen dus!

Suncare SPF 30

Must-haves

  • Zoedt komt met hele toffe invulboekjes in monochroom stijl. Zo kan je bij hen terecht voor een vakantieboek waarin je kan invullen waar je vooraf veel zin in hebt en eenmaal daar hoe je vakantie verloopt. Je kan ook je foto’s inplakken, dus dat maakt het nog leuker. Daarnaast is er het receptenboek. Zoiets vind ik persoonlijk erg leuk om mee te geven aan de kinderen, al gaan ze voorlopig gelukkig het huis nog niet uit. En tot slot iets dat ik echt zo leuk vind! Als je aan het eind van het schooljaar geen idee hebt wat je voor de juf of meester kan kopen, vul dan met de hele klas het juffen en meestersboek in. Succes gegarandeerd! (En zo voorkom je dat ze weer 30 mokken aan hun verzameling kunnen toevoegen)

Entertainment

  • Sing is nu verkrijgbaar op dvd! Gister mochten we voor Mamaliefde naar Utrecht voor de dvd release. We kregen in Kinepolis de film te zien (in ons geval voor het eerst) en ik was direct fan! Wat een grappige, lieve en leuke feelgood film! De kinderen hebben echt genoten en ik kan niet wachten om hem te hebben.

Newsflash

Heb jij Sing ook al gezien? En ben je net zo fan als wij?

Alle foto’s zijn eigendom van voornoemde partijen en mogen in geen geval worden overgenomen of opnieuw gepubliceerd zonder uitdrukkelijke toestemming van de rechthebbende eigenaar. Dit bericht bevat persberichten en is een eigen initiatief. Ik kreeg hiervoor geen vergoeding. Voor meer informatie verwijs ik je naar mijn Disclaimer.

Author: Merel

Ik ben Merel. Samen met Ro zorg ik voor onze drie meisjes (11, 3 en 2 jaar): kleine eigengereide dametjes, die ons veel leren. Ik blog bijna dagelijks over ons leven, het ouderschap en de liefde. En omdat we hier in optima forma van een temperamentvol gezin genieten, ligt de inspiratie regelmatig letterlijk voor mijn voeten – al dan niet dramatisch schreeuwend omdat we de eierkoek verkeerd sneden. Dat maakt het bij ons thuis in elk geval nooit saai. Al zal onze bijna-puberende oudste daar wel een andere mening over hebben…

One Reply to “Newsflash 4: de laatste trends van dit moment”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge