newsflash 3

Newsflash 3: de laatste trends van dit moment

Newsflash 3

Wekelijks krijg ik, zoals vrijwel elke blogger, persberichten over de laatste trends op gebied van kinderkleding, speelgoed en beauty. Ook ontvang ik berichten over nieuwe televisieseries of boeken die eraan komen. Ik wilde hier iets mee doen, maar jullie ook niet overspoelen met een enorme hoeveelheid persberichten op mijn website. Deze week Newsflash 3: een rubriek waarin de leukste nieuwe producten worden uitgelicht. Je kan via de inhoudsopgave makkelijk scrollen naar de categorie die jou het meest interesseert.

De laatste trends

Kinderkleding

 • De schoenen van Studio Maison doen me een beetje denken aan mijn Mags van vroeger, maar dan beter. Ik vind de sterren zo vrolijk en de kleuren passen bij alle outfits. De collectie is bovendien beschikbaar van maat 28 t/m 40, dus je kan lekker twinnen met je dochter!
 • Room Seven komt deze zomer met een schilderachtige collectie: roodborstjes, een speelgoedbeer of konijn op de shirts en bloemenprints op de jurkjes en rokjes. Ik ben zelf helemaal verliefd op deze jurkjes en de lichtblauwe linnen jas voor May!

Verzorging baby

 • Op warme lentedagen en in de zomer zie je weleens moeders lopen met een doek over hun kinderwagen. Ik krijg het vaak benauwd als ik ernaar kijk. Bovendien is het vaak gevaarlijk omdat de temperatuur in de wagens snel stijgt en baby’s het benauwd kunnen krijgen. Wel veilig is de Dooky cover: gemaakt van ademend katoen, beschermend tegen UVA- en UVB-stralen, geluid, licht, sneeuw en wind en door hem op te rollen hou je contact met je kindje.

Entertainment

 • De avontuurlijke comedy De Ludwigs op Nickelodeon is gericht op kinderen van 6-12 jaar. Het verhaal speelt zich af in Amsterdam en draait om een gezin met vijf pleegkinderen. Ouders zijn Tooske en Bastiaan Ragas. Afgelopen week maakte de televisiezender bekend dat er een vervolg komt van maar liefst 20 afleveringen, opnames starten deze zomer.

Lezen

 • Vrijdag 12 mei van 16.00-17.00 uur vindt in Buitenplaatsplantage (Vogelenzang) de boekpresentatie plaats van ‘Het geheim van het elfje’, geschreven door Barbara Kerstens. Met dit boek kan je samen met je kind aan de slag om op zoek te gaan naar wie hij of zij is en hoe je daar als ouder het beste mee kan omgaan. Iedereen is immers anders. Het boek is geschikt voor kinderen van 5-12 jaar.

Moederdag

 • Waarom geef je je moeder geen poster cadeau? Bij Printcandy.nl kan je heel gemakkelijk je eigen poster personaliseren met afbeeldingen en teksten. Kijk voor inspiratie op deze foto of gewoon op de website.
  newsflash 3Weet jij al wat je voor Moederdag gaat kopen?

Author: Merel

Ik ben Merel. Samen met Ro zorg ik voor onze drie meisjes (11, 3 en 2 jaar): kleine eigengereide dametjes, die ons veel leren. Ik blog bijna dagelijks over ons leven, het ouderschap en de liefde. En omdat we hier in optima forma van een temperamentvol gezin genieten, ligt de inspiratie regelmatig letterlijk voor mijn voeten – al dan niet dramatisch schreeuwend omdat we de eierkoek verkeerd sneden. Dat maakt het bij ons thuis in elk geval nooit saai. Al zal onze bijna-puberende oudste daar wel een andere mening over hebben…

2 Replies to “Newsflash 3: de laatste trends van dit moment

  1. Mits je er de tijd voor hebt, gewoon weer doen 😊
   Hij ziet er fijn uit. Veel beter dan al die doeken die je op kinderwagens ziet tijdens de hitte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge