newsflash 13

Newsflash 13: de laatste trends van dit moment

Wekelijks krijg ik, zoals vrijwel elke blogger, persberichten over de laatste trends op gebied van kinderkleding, speelgoed en beauty. Ook ontvang ik berichten over nieuwe televisieseries of boeken die eraan komen. Ik wilde hier iets mee doen, maar jullie ook niet overspoelen met een enorme hoeveelheid persberichten op mijn website. Daarom bedacht ik de Newsflash: een opsomming van de leukste nieuwe producten en uitjes.

Deze week Newsflash 13: een rubriek waarin de leukste nieuwe producten worden uitgelicht. Je kan via de inhoudsopgave makkelijk scrollen naar de categorie die jou het meest interesseert. Wil je als bedrijf worden uitgelicht in de Newsflash? Neem dan contact op: merel@lotuswritings.nl

Newsflash 13

Baby

  • Vond je het boekje van Sophie de Giraf voor het eerste jaar al leuk? Dan weet ik zeker dat je ook dol zal zijn op de mijlpaalkaarten! Je betaalt € 13,95 voor 24 luxe kaarten en haalt de kaarten bij Kleine Giraf. |

Gezondheid

  • Mensen sporten te weinig. En om dat tegen te gaan, slaan NOC*NSF en Albert Heijn de handen ineen. Van 4 t/m 24 september kan je bij de supermarkt meesparen voor vijf keer gratis sporten per volle spaarkaart. Mocht je iets te veel aan de sangria hebben gezeten of vaak patatjes hebben gegeten uit gemakzucht, dan helpt AH je weer van die zomerkilo’s af. In de gaten houden dus!
  • Weliswaar niet direct goed voor de fysieke gezondheid, maar wel voor de mentale. Sinds 2013 worden in het land buurtcampings georganiseerd. Inmiddels kan je terecht in 14 parken en daar groepen ontmoeten waar je normaal gesproken misschien niet snel mee in contact zal komen. Dus zo kan het zomaar dat een bijstandsmoeder naast een yup staat. Belangrijk is de gelijkheid onderling. Een derde van de bezoekers betaalt, een derde is vrijwilliger en een derde kan om financiële redenen geen vakantie betalen. Prachtig toch?

Entertainment

  • Vanaf 7 augustus verschijnt de serie Angry Birds bij Cartoon Network. Elke doordeweekse dag om 18.00 uur.

Erop uit

  • Het is een beetje laat wellicht, maar als je nog tijd hebt kan je vandaag in Julianatoren de verjaardag van Jul de Muis meevieren. En anders is het misschien leuk om deze maand vanaf 15 juli te kijken bij de AFAS Sprookjesweken in het pretpark of op 29 juli naar de zomeravond met Assepoester te gaan! Entree € 22,50 per persoon vanaf 2 jaar; als je via internet je tickets bestelt krijg je € 2,00 korting.
  • Dat Verschrikkelijke Ikke 3 een fantastisch openingsweekend had, was al bekend. Maar wist je dat de film inmiddels alle records voor het openingsweekend van een animatiefilm heeft verbroken?
    minions

Author: Merel

Ik ben Merel. Samen met Ro zorg ik voor onze drie meisjes (11, 3 en 2 jaar): kleine eigengereide dametjes, die ons veel leren. Ik blog bijna dagelijks over ons leven, het ouderschap en de liefde. En omdat we hier in optima forma van een temperamentvol gezin genieten, ligt de inspiratie regelmatig letterlijk voor mijn voeten – al dan niet dramatisch schreeuwend omdat we de eierkoek verkeerd sneden. Dat maakt het bij ons thuis in elk geval nooit saai. Al zal onze bijna-puberende oudste daar wel een andere mening over hebben…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge