newsflash 12

Newsflash 12: de laatste trends van dit moment

Wekelijks krijg ik, zoals vrijwel elke blogger, persberichten over de laatste trends op gebied van kinderkleding, speelgoed en beauty. Ook ontvang ik berichten over nieuwe televisieseries of boeken die eraan komen. Ik wilde hier iets mee doen, maar jullie ook niet overspoelen met een enorme hoeveelheid persberichten op mijn website. Daarom bedacht ik de Newsflash: een opsomming van de leukste nieuwe producten en uitjes.

Deze week Newsflash 12: een rubriek waarin de leukste nieuwe producten worden uitgelicht. Je kan via de inhoudsopgave makkelijk scrollen naar de categorie die jou het meest interesseert. Wil je als bedrijf worden uitgelicht in de Newsflash? Neem dan contact op: merel@lotuswritings.nl

Newsflash 12

Kinderkleding

 • Eigentijdse en tegelijkertijd tijdloze kleding haal je bij Deal-75. De meidencollectie loopt door tot de volwassen maten, waardoor je ook met je tienerdochter kunt twinnen – helemaal van nu dus. Voor de jongenskleding laat bedenkster Christa zich inspireren door de jaren ’70. Deze bevatten dan ook een snufje retro en knallende prints.
 • Afgelopen woensdag opende Noppies haar deuren in Batavia Stad Fashion Outlet in Lelystad. Hier zal het concern tegen gereduceerde prijzen kinderkleding en positiemode gaan verkopen van o.a. Noppies, Imps & Elfs en Supermom.

Verzorgingsproducten

 • Bij Alphanova Sun kan je deze zomer terecht voor de ultieme zonnebrandcrème die géén witte waas achterlaat op je gezicht. Daarnaast zorgt het product met SPF 50 voor een goede bescherming van je gezicht. Alphanova Sun bestaat uit 100% minerale zonnefilters en verzorgende ingrediënten als jojoba-olie, aloë vera en tamanu. De formule is waterproof en kan dus gewoon worden gebruikt in het water, zonder dat de flora en fauna erdoor worden aangetast. Je kan deze producten onder andere kopen bij Solobiomooi.nl.

Musthave voor op vakantie

 • Wil je je kinderen veilig vervoeren, maar zie je geen kans om je autostoel mee te slepen? Ga dan voor de BubbelBum: een opblaasbare zitverhogen, geschikt voor kinderen van 4 t/m 11 jaar oud met een gewicht van 15-36 kilo. Het stoeltje voldoet uiteraard aan het Europese ECE reglement R44/04. Ook handig om mee te geven naar een kinderfeestje of schoolreisjes.
  De opblaasbare zitverhoger is verkrijgbaar vanaf € 37,95
 • Wegwerppakjes drinken zijn slecht voor het milieu, bevatten vaak (te) veel suiker en leveren een heleboel afval op. Dat kan anders, vond Drink in the Box. Ze kwamen met een transparant pakje op de markt wat bestendig is tegen de vaatwasser en vrij van BPA en ftalaten. Je kunt ze vullen met eigen drankjes, van (fruit)water tot zelfgemaakte ijsthee. Ze gaan zeker zo’n 1500 wasbeurten mee en zien er echt heel vrolijk uit.

Speelgoed

 • SES brengt een aantal nieuwe soorten speelgoed op de markt. Voor de allerkleinsten zijn er de vingerverfkaarten. Eerst mag je kindje helemaal los gaan op het witte vel, vervolgens leg je daar een voorbedrukte dierenkaart van en olifant, poes of ijsbeer. Ook leuk is de Knuffel kleurenbeer, die je zelf mag inkleuren.

Erop uit

 • Verschrikkelijke Ikke 3 trok al tijdens het eerste weekend na de release op 24 juni ruim 124.000 bezoekers! Het is daarmee de best bezochte film van Illumination Entertainment tijdens het eerste weekend. In de praktijk betekent dit namelijk dat 1 op de 3 bioscoopbezoekers koos voor Verschrikkelijke Ikke 3. Dit weekend was bovendien de wereldpremière in Los Angeles waarbij o.a. Pharell Williams, Steve Carell en Kirsten Wiig aanwezig waren.
  Newsflash 12

 

Author: Merel

Ik ben Merel. Samen met Ro zorg ik voor onze drie meisjes (11, 3 en 2 jaar): kleine eigengereide dametjes, die ons veel leren. Ik blog bijna dagelijks over ons leven, het ouderschap en de liefde. En omdat we hier in optima forma van een temperamentvol gezin genieten, ligt de inspiratie regelmatig letterlijk voor mijn voeten – al dan niet dramatisch schreeuwend omdat we de eierkoek verkeerd sneden. Dat maakt het bij ons thuis in elk geval nooit saai. Al zal onze bijna-puberende oudste daar wel een andere mening over hebben…

One Reply to “Newsflash 12: de laatste trends van dit moment”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge