rosti mepal

Rosti Mepal: Frozen en Trolls set om mee naar school te nemen

Als groot voorstander van het verminderen van afval, schreef ik een tijdje terug over de zogenaamde ‘afvalvrije school’ – een project waar Junes basisschool ook aan meedoet. Het zal je dan ook niet verbazen dat wij vrijwel nooit broodzakjes gebruiken. Maar dat je denkt aan het milieu betekent niet dat je hoeft te voldoen aan het ‘geitenwollen-sokken-imago’. Je kan dat prima in stijl doen. Voor mij staat een goede broodtrommel en solide drinkbeker gelijk aan kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid. Oftewel, Rosti Mepal.

DEZE WINACTIE IS INMIDDELS AFGELOPEN. DE WINNAAR(S) HEBBEN HUN PRIJS ONTVANGEN.

Driedubbele verrassing

Misschien ken je het merk van naam nog niet? Toch weet ik vrijwel zeker dat er een belletje gaat rinkelen zodra je hun aanbod in de campus collectie ziet. Voor onze beide jongste twee meisjes mocht ik een set uitkiezen. We gingen (uiteraard) voor Frozen en Trolls. Vorige week kwam het pakket binnen en ze stuiterden alle kanten op toen de doos open ging. En als verrassing bleek Rosti Mepal een extraatje voor June te hebben: een handig fruitbakje met vork én een lekker grote fles voor haar drinken. Ideaal, aangezien ze (net als haar moeder) dol is op water. Haar oordeel: ‘Ik vind het zo handig! Dat vorkje maakt het extra leuk om fruit mee te nemen en mijn een-na-laatste beker is een paar weken terug nog stuk gegaan. Dus ik ben heel blij met deze nieuwe.’

rosti mepal

Meer over de campus collectie van Rosti Mepal

Wat direct opvalt is het robuuste materiaal van de broodtrommels en bekers (ABS). De sluiting klikt hoorbaar en zit dan ook stevig vast. In het verleden hadden we voor June al een Rosti Mepal brooddoos van Hello Kitty. Deze heeft haar complete verzamelfase van vier jaar lang overleefd en ging pas weg toen ze zich te groot begon te voelen voor het Japanse katje. Dus het voelt niet alleen goed, ik weet uit ervaring dus ook dat ze lang meegaan. Zelf vonden we Frozen en Trolls heel leuk, maar wat dacht je van Woezel & Pip, Paw Patrol, Star Wars of Animal Planet?

De meeste dessins bieden keus uit een broodtrommel voor € 7,99, drinkfles € 8,99 en schoolbeker € 7,99. Van Nijntje kan je zelfs voor € 5,99 een schattig mini trommeltje halen, bijvoorbeeld voor je fruit of twee boterhammen. Verkooppunten vind je door het hele land. Bijvoorbeeld Blokker en Marskramer, diverse speelgoedwinkels en Prénatal. Daarnaast kan je een set online aanschaffen in de eerdergenoemde webshop.

Rosti Mepal voor volwassenen

Eenmaal volwassen kan je ook goed terecht bij Rosti Mepal. Ze verkopen namelijk een heel ruim assortiment aan bewaardozen, handige hulpjes in de keuken (zoals een weegschaal, knoflookpers of beslagkommen), schalen, kannen, serviesgoed voor volwassenen en kinderen en drinkflessen, bestek en lunchboxen voor onderweg. Kortom, meer dan genoeg!

rosti mepal

 Winactie!

Wat nog het allerleukste is? Ik mag deze twee superleuke sets (dus van Frozen en Trolls) zelf ook weggeven aan twee van jullie! Wat je daarvoor moet doen?

  1. Laat je naam hieronder achter in een reactie en geef aan welke van de twee je voorkeur heeft
    (N.B.: Je mag er een mooi verhaaltje van maken of zelfs een origineel gedichtje, maar dat geeft je niet meer kans om te winnen!)
  2. Like Lotus Writings op Facebook
  3. Like Rosti Mepal op Facebook

Ik verloot de prijs via naamloten.nl. De gelukkige winnaars krijgen volgende week vrijdag, 24 februari, bericht per e-mail!

Kende jij Rosti Mepal al? En doe je ook mee?
Veel succes!

Ik mocht van Rosti Mepal twee lunchboxes en drinkflessen uitzoeken voor een review én winactie. Daarnaast deden ze ons een fruitbakje en lichtgroene drinkfles cadeau. Voor meer informatie over samenwerkingen, winacties en reviews, verwijs ik je naar mijn disclaimer.

Author: Merel

Ik ben Merel. Samen met Ro zorg ik voor onze drie meisjes (11, 3 en 2 jaar): kleine eigengereide dametjes, die ons veel leren. Ik blog bijna dagelijks over ons leven, het ouderschap en de liefde. En omdat we hier in optima forma van een temperamentvol gezin genieten, ligt de inspiratie regelmatig letterlijk voor mijn voeten – al dan niet dramatisch schreeuwend omdat we de eierkoek verkeerd sneden. Dat maakt het bij ons thuis in elk geval nooit saai. Al zal onze bijna-puberende oudste daar wel een andere mening over hebben…

26 Replies to “Rosti Mepal: Frozen en Trolls set om mee naar school te nemen

  1. Wat leuk! Rosti Mepal ken ik alleen van naam maar de producten niet. Ben even gaan kijken op de website. Ontzettend handige spullen!
    Ik doe graag mee en kies voor Trolls.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge