Shoptip | LCEE wast met Seepje

LCEE heeft een nieuwtje! In het kader van verduurzaming adviseert het jongensmerk om kleding te gaan wassen met Seepje! LCEE en Seepje bundelen hun krachten samen met als doel de wereld schoner en mooier te wassen.

LCEE en Seepje

In de foto’s bij deze blog krijg je een beeld van de huidige collectie. Om deze mooi te houden, is het natuurlijk heel belangrijk om te kiezen voor een duurzaam wasmiddel, zoals Seepje. Zo kunnen we de aarde doorgeven aan onze kinderen.

lcee

Seepje

Seepje is een 100% natuurlijk wasmiddel en is gemaakt van de schillen van de Sapindus Mukorossi vrucht. Deze vrucht groeit in overvloed aan bomen in Nepal. Wanneer deze schillen water zien, maken ze een natuurlijke vorm van zeep. Dit zorgt ervoor dat je kleding heerlijk schoon en zacht aanvoelt. Inmiddels zijn er negen verschillende soorten zeep en is het merk verkrijgbaar bij ruim 1100 winkels in Nederland en België. Klik hier om te zien of Seepje ook bij jou in de buurt te koop is!

lcee

Organic Cotton voor de allerkleinsten

Naast de samenwerking met Seepje komt LCEE ook met een 100% organic cotton newborn collectie op de markt. Deze is vanaf Winter 2017 verkrijgbaar. Kan je niet wachten en wil je meer zien van de fantastische lente- en zomercollectie? Kijk dan vooral ook even op de website!

lcee

Over LCEE

Dit is een echt jongensmerk (zoals modezusje Le Chic dat is voor meisjes). Kenmerkend is de klassieke kleding met sportieve touch, zoals je op bovenstaande foto’s duidelijk terugziet. De collectie is verkrijgbaar in de maten 50 t/m 68 (newborn), 62 t/m 92 (baby’s) en 92 t/m164 (kids). De kleding kan je uiteraard kopen in de webshop maar ook in één van deze winkels.

Ken jij het merk LCEE (of Le Chic) al?

De foto’s bij dit blog mogen in geen geval worden gekopieerd of overgenomen zonder uitdrukkelijke toestemming van rechthebbenden. Deze kleding hoort allemaal bij de zomercollectie 2017.

Author: Merel

Ik ben Merel. Samen met Ro zorg ik voor onze drie meisjes (11, 3 en 2 jaar): kleine eigengereide dametjes, die ons veel leren. Ik blog bijna dagelijks over ons leven, het ouderschap en de liefde. En omdat we hier in optima forma van een temperamentvol gezin genieten, ligt de inspiratie regelmatig letterlijk voor mijn voeten – al dan niet dramatisch schreeuwend omdat we de eierkoek verkeerd sneden. Dat maakt het bij ons thuis in elk geval nooit saai. Al zal onze bijna-puberende oudste daar wel een andere mening over hebben…

One Reply to “Shoptip | LCEE wast met Seepje”

  1. Merken heb ik geen flauw verstand van 😉 Maar Seepje ken ik en het wast erg goed! Enige nadeel vind ik zelf dat de witte was wat grauwig wordt en dat de was nogal stinkt. En ik heb een neus die heel veel ruikt 😉 Ik was nu meestal met Ecover, als het heel erg vies is dan doe ik er een heel of half bolletje Seepje bij.
    Marije onlangs geplaatst…Muziek op vrijdag: over de muurMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge