Kekke nieuwe kerstverlicht bij LampenOnline

Kijk jij ook uit naar de decemberdagen? Ik vind het altijd zo heerlijk knus. Terwijl de dagen korter, kouder en donkerder worden, maak je het binnen licht en gezellig. Lekker samen met je familie eten, cadeaus uitpakken onder de boom en samen een heerlijk kerstontbijt eten; van mij mag het morgen al beginnen. Maar om het huis mooi te kunnen verlichten en in de sfeer te brengen, heb je natuurlijk wel goede kerstverlichting nodig. Ik vond deze bij Lampenonline.

Lampenonline

Op deze website kun je terecht voor werkelijk alle soorten verlichting die je maar kunt bedenken. Ze zijn dan ook de grootste aanbieder in grote, bekende merken. Behalve lampen, vind je hier ook achtergrondinformatie en antwoord op nagenoeg al je vragen over dit onderwerp. Erg leuk voor deze periode is natuurlijk de afdeling kerstverlichting. Naast de gewone kerstlampjes, kun je ook kiezen voor lichtslangen en kerstdecoratie. Voordeel vond ik zelf dat vrijwel alles led is en daarmee energiezuiniger.

80 nieuwe lampjes!

Ik bestelde een lichtsnoer met 80 bolletjes warmwitte lampjes. Binnen een dag na betaling was de bestelling al in huis, bovendien stevig verpakt. Zeker wanneer je de kerstboom wil opzetten en je verlichting blijkt dit jaar niet meer te willen meegaan, is het handig dat je op korte termijn vervanging kunt regelen – althans, ik maak liever in één keer af waarmee ik bezig ben. Door de grote hoeveelheid heb je genoeg om je boom lekker op te vullen.

img-20161125-wa0003

Kerstboom pas na Sinterklaas

Nu hebben we hier één ‘regel’ – althans, dat vind ik zelf belangrijk: we zetten de boom pas op nadat Sinterklaas weer vertrokken is naar Spanje. We moeten dus nog een ruim weekje wachten. Daarom besloten we ze vast neer te leggen ter decoratie, om alvast iets van die knusse kerstdagen in huis te halen. Het licht is inderdaad warmwit: niet te fel, sfeervol. En het snoer zelf is gemakkelijk ‘plooibaar’, wat straks in de kerstboom natuurlijk goed van pas komt.

Wil je ook nog snel even goede lampen scoren voor de kerstdagen? Surf naar Lampenonline, bestel en ga snel aan de slag!

Ben jij ook al klaar voor de kerst?


Dit blog is een samenwerking. Voor meer informatie omtrent samenwerkingen verwijs ik je graag door naar mijn Disclaimer.

Author: Merel

Ik ben Merel. Samen met Ro zorg ik voor onze drie meisjes (11, 3 en 2 jaar): kleine eigengereide dametjes, die ons veel leren. Ik blog bijna dagelijks over ons leven, het ouderschap en de liefde. En omdat we hier in optima forma van een temperamentvol gezin genieten, ligt de inspiratie regelmatig letterlijk voor mijn voeten – al dan niet dramatisch schreeuwend omdat we de eierkoek verkeerd sneden. Dat maakt het bij ons thuis in elk geval nooit saai. Al zal onze bijna-puberende oudste daar wel een andere mening over hebben…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge