Kerstcircus Ahoy 2017 Giveaway

Kerstcircus Ahoy 2017 | Maak nu kans op 4 toegangskaarten!

KERSTCIRCUS AHOY – Een tijdje terug kondigde ik al aan dat we deze maand 4 tickets mogen weggeven voor het Kerstcircus in Ahoy, Rotterdam. Hoe tof is dat? Op 24, 25 of 30 december zit jij misschien wel met je gezin of goede vrienden in de bekende Rotterdamse evenementenhal ademloos te genieten van de knapste stunts! Wat je daarvoor moet doen? Lees snel verder! 

Dol op het circus

Ik maak er geen geheim van dat het een langgekoesterde wens was om nog eens met het gezin naar dit speciale circus te kunnen gaan en dit jaar is het dan zover. Het brengt voor mij toch een stukje nostalgie met zich mee, omdat ik als klein kind een paar keer ben geweest. Ik genoot nog het meest van de acrobatische stunts die mensen uithaalden. Zo verschrikkelijk knap! Dat wilde ik ook als ik later groot was.

Nog steeds vind ik het prachtig

Nu is het er nooit van gekomen natuurlijk, anders had ik nu waarschijnlijk niet zitten bloggen. Maar de fascinatie en liefde voor het circus verdween niet. Daarom ben ik des te enthousiast dat we dit jaar ook mogen gaan. En natuurlijk dat ik iemand van jullie heel erg blij mag gaan maken.

Wat is er in de kerstperiode nou leuker dan een bezoek aan Kerstcircus Ahoy. Ieder jaar een nieuw samengesteld programma met circusacts uit de gehele wereld. Kerstcircus Ahoy is een klassiek circus voor jong en oud; met spectaculaire luchtacrobatiek, hilarische clowns en innemende dierennummers in de piste van het speciaal opgebouwde Ahoy Theater.| Foto © Charles Batenburg

Wat is er te zien in Kerstcircus Ahoy 2017?

Dit jaar treden 11 verschillende acts op in Kerstcircus Ahoy:

 1. The Astronauts (acrobatiek: luchtbalans)
 2. Shannon Mooni (acrobatiek: sphere act)
 3. Lilian Cheban Troupe (acrobatiek: springers on big tires)
 4. Lilian Cheban Troupe (acrobatiek: Russian swing)
 5. Duo Kvas (evenwichtsact: head to head)
 6. Troupe Assa (paarden en acrobatiek: Kozakken)
 7. Artem Yefimov (acrobatiek: fast track springers)
 8. Duo Daring Jones (trapeze: aerial act)
 9. Family Stoliarov (clowns)
 10. Sandro Frank (paarden: vrijheidskuur)
 11. Angelo Frank (kamelen, buffels en lama’s)

Waar ik het meest naar uit kijk?

Shannon Mooni

Deze Italiaanse dame toont haar lenigheid terwijl ze zich bevindt in een enorme, in de lucht hangende kunststof kogel.

Lilian Cheban Troupe

Zes Oekraïense mannen tonen hun kunsten tijdens twee acts. Vooral de Russian swing lijkt me prachtig, waarbij ze (de naam zegt het al) op een metershoge schommel door de lucht vliegen en landen op een groot kussen met pirouetten en meervoudige salto’s.

Dieren in het circus?

Zoals je kunt lezen krijg je bij het Kerstcircus ook dierenacts te zien. Mocht je even niet meer weten hoe het zit? Op 15 september 2015 is een wet aangenomen waarin staat dat wilde dieren niet langer mogen optreden. Het gaat dan echt om grotere zoogdieren als olifanten, leeuwen en tijgers. Voor een aantal diersoorten is een uitzondering gemaakt, zoals paarden, konijnen, lama’s, maar ook reptielen en insecten. (Bron)

Wat is er in de kerstperiode nou leuker dan een bezoek aan Kerstcircus Ahoy. Ieder jaar een nieuw samengesteld programma met circusacts uit de gehele wereld. Kerstcircus Ahoy is een klassiek circus voor jong en oud; met spectaculaire luchtacrobatiek, hilarische clowns en innemende dierennummers in de piste van het speciaal opgebouwde Ahoy Theater.| Foto © Charles Batenburg

Kerstcircus Ahoy 2017

Algemene informatie

Waar?

Van 23 tot en met 30 december kan je in Ahoy genieten van de spectaculairste acts uit de circuswereld tijdens de 47e editie van het Kerstcircus Ahoy.

Wanneer?

23 december 2017 15:00
24 december 2017 10:30 14:00
25 december 2017 10:30 14:00
26 december 2017 11:30 15:00
27 december 2017 11:30 15:00
28 december 2017 11:30 15:00
29 december 2017 11:30 15:00
30 december 2017 11:30 15:00

Wat is er in de kerstperiode nou leuker dan een bezoek aan Kerstcircus Ahoy. Ieder jaar een nieuw samengesteld programma met circusacts uit de gehele wereld. Kerstcircus Ahoy is een klassiek circus voor jong en oud; met spectaculaire luchtacrobatiek, hilarische clowns en innemende dierennummers in de piste van het speciaal opgebouwde Ahoy Theater.| Foto © Charles Batenburg

Prijzen

1e rang € 25,00
Goldseats € 28,00
Logeplaats € 32,00
VIP arrangement volwassenen € 75,00
VIP arrangement kinderen  € 55,00

Kinderen t/m 2 jaar zijn gratis, mits ze op schoot zitten
VIP arrangementen kan je in de ochtend boeken op 26 en 30 december en 23, 24, 25, 26 en 30 december in de middag. 

Social Media

Klik hier om via Facebook op de hoogte te blijven van alle laatste nieuwtjes rondom het Kerstcircus. Verder kan je de laatste ontwikkelingen volgen via Instagram: @kerstcircusahoy.

Impressie van het Kerstcircus

Beelden zeggen uiteindelijk nog veel meer dan woorden.

WINNEN!

En dan nu natuurlijk de winactie! Ik mag 4 tickets weggeven aan een lezer. Deze zijn geldig op:

 • 24 december 10.30 uur
 • 25 december 10.30 uur
 • 30 december 15.00 uur

Voorwaarden winactie

Wil je ook dolgraag naar het Kerstcircus Ahoy? Dan wil ik je graag vragen aan de volgende voorwaarden te voldoen:

 1. Laat in een reactie (hier of op Facebook) achter op welke datum je graag zou willen gaan
 2. Like mijn Facebookpagina, zodat je op de hoogte kan blijven van de laatste nieuwtjes en trends, herkenbare columns over het ouderschap en de tofste winacties.
 3. Tag vrienden en/of vriendinnen die dit ook fantastisch zouden vinden.

Heel veel succes! Over twee weken (op 20 december) maak ik de winnaar bekend.

Wil jij ook graag naar het Kerstcircus Ahoy 2017?

Author: Merel

Ik ben Merel. Samen met Ro zorg ik voor onze drie meisjes (11, 3 en 2 jaar): kleine eigengereide dametjes, die ons veel leren. Ik blog bijna dagelijks over ons leven, het ouderschap en de liefde. En omdat we hier in optima forma van een temperamentvol gezin genieten, ligt de inspiratie regelmatig letterlijk voor mijn voeten – al dan niet dramatisch schreeuwend omdat we de eierkoek verkeerd sneden. Dat maakt het bij ons thuis in elk geval nooit saai. Al zal onze bijna-puberende oudste daar wel een andere mening over hebben…

33 Replies to “Kerstcircus Ahoy 2017 | Maak nu kans op 4 toegangskaarten!

 1. Supertof! Wij gingen vroeger met ons gezin ook altijd heen en het lijkt me fantastisch om deze traditie met mijn Eigen gezin voort te zetten. Ik zou graag op 24 december gaan.

 2. Super! Mijn dochter van 6 is nog nooit naar een circus geweest, ze wil daar zo graag heen. Wat zou dat geweldig zijn. 25 of 30 december zou fantastisch zijn.

 3. Gaaaf …. hier zou ik graag naartoe gaan met mijn man en kids. Het liefste zouden wij 30 december gaan (maar de 24e kunnen we ook).

 4. 😍😍😍😍❤❤❤❤
  25 of 30 december!!
  Super gaaf!!
  Op fb heb ik mensen getagd!! En je bericht gedeeld ❤

 5. Nog niet eerder met de kinderen naar het Kerstcircus Ahoy geweest en ik woon op 5 min van Ahoy. Dit zou ik geweldig vinden voor mijn kinderen.

 6. Superleuk op 24 of 30 december zou dit heel erg leuk zijn met onze kinderen! Ik ben heel erg benieuwd naar het Kerstcircus.

 7. Ja 4 kaarten voor het kerstcircus wat zou dat ontzettend gaaf zijn. Onze kindjes zijn nog nooit naar het circus geweest dus wat zou dit super gaaf zijn.
  Graag zouden wij naar de voorstelling van 25 december willen.

 8. Wat lijkt me dat magisch om mee te mogen maken met mijn gezin! Een superleuk uitje voor in de Kerstvakantie. Ik waag een kansje voor 24 december! Fingers crossed!

 9. Superleuk!!
  Graag op 24 december.
  Dit zullen mijn meiden zo gaaf vinden!
  Fijne feestdagen alvast!
  Groetjes van Saskia van der Heijden

 10. Leuk! Ik ben wel eens geweest toen ik zelf nog heel klein was. Ik zou graag nu eens met mijn dochters gaan. Ik zou op 24 december kunnen (maar andere dagen ook)

 11. Ik zou graag met mijn gezin de 24ste gaan.Dan ben ik namelijk vrij.Met kerst werk ik namelijk in de verpleging.
  Zo hebben we toch nog een leuk uitje met het gezin samen.

 12. Ik zou heel graag 30 december gaan met onze kids. Sinterklaas feest is hier een beetje in het water gevalken doordat mijn man ineens op zakenreis moest. En papa dus niet thuis was op pakjesavond. Leuk als we dan zo’n leuk gezins uitje mogen meemaken

 13. Wauw!! Dat lijkt me echt zooooo waanzinnig gaaf. En ik denk dat onze meiden Sienna en Lotus dit zooooo mooi en bijzonder gaan vinden. Dus ik hoop heel hard dat ik m’n lieve meiden en man mag verassen op 25 dec😍 en 20 Dec is m’n mama jarig dus wie weet is dat m’n lucky day🍀🍀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge