Door de ogen van een tiener!

Met ingang van deze maand zal ik elke maand iets schrijven over mijn eigen leven. Vandaag stel ik me eerst even voor. Mijn moeder vond het een goed idee om dat te doen in de Vriendenboekjes TAG, dus dat doe ik. Hieronder mijn antwoorden! Hopelijk vinden jullie het leuk.

Naam: June (dit is mijn tweede naam)

Leeftijd: 10

Broertjes/ Zusjes: twee zusjes

Kleur ogen: bruin

Kleur haar: zwart/bruin

Lengte: 1,35

Het liefste eet ik: Pasta! Kan er geen genoeg van krijgen en zou dat het liefst elke dag eten. Bijvoorbeeld penne met spinazie, spekjes en boursin. Ik hou ook heel erg van patat, poffertjes en pannenkoeken en ben dol op melkchocolade!

Mijn lievelingskleur is: Zeeblauw, turquoise en andere lichte kleurtjes!

Mijn lievelingsdier is: een olifant en een muis (knuffelmuis hoor, anders sta ik gillend op de bank!)

Mijn favoriete popgroep/zanger/band: Fifth Harmony, Beyoncé.

Mijn lievelingsliedje: ik weet niet hoe die heet maar wel dat die van de radio is en een hele lange naam heeft

Mijn lievelingsfilm: Minoes de poes, Marry Poppins

Mijn leukste vak: Wiskunde, tekenen, gym en knutselen!

Mijn favoriete tv-programma is: Streetlab, Spangas, Dance dance dance, Alles mag op vrijdag, Bij ron op het pension/camping natuurlijk en Utopia

Mijn lievelingsboek: De Gorgels

Naar een onbewoond eiland neem ik mee: een fatsoenlijke boot om mee terug te varen naar de bewoonde wereld, chocolade en genoeg anderen lekkere dingen .

Waar ik het meest van hou: mijn gezin en mijn familie (plus chocolade)

Mijn hobby’s zijn: schrijven, tekenen, films kijken en muziek luisteren, spelletjes spelen.

De sport die ik doe is: acro (acrobatiek )/streetdance/turnen

Ik hou niet van: spruitjes en ruzie !!!!!!!!!!!!

Mijn favoriete website: YouTube: altijd handig als je een beeld voor je ziet.

Later word ik: weet ik niet, als ik maar goed terecht kom .

Mijn grootste droom: Dat iedereen die ik liefheb gelukkig is en blijft.

Mijn wens: dat iedereen gelukkig is en blijft!

blogs

Author: June

Hoi! Ik ben June, de oudste dochter van Merel. June is trouwens niet mijn roepnaam, maar mijn tweede naam. Ik gebruik hem verder nooit, dus zo komt hij toch nog van pas ;) Sinds september 2016 publiceer ik soms ook een blog op Lotus Writings.

One Reply to “By June – #Vriendenboekjes”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge